19 de juny de 2017

Calendari

set.
18
Ds
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
set. 18 @ 20:00
oct.
23
Ds
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
oct. 23 @ 20:00
nov.
13
Ds
Caminada amb Causa
nov. 13 tot el dia
nov.
14
Dg
Trobada Comunitat Local: Mirar al nostre voltant @ Residència Salesiana Martí-Codolar
nov. 14 @ 10:00 – 14:00

Ens trobem immersos en l’inici d’un nou curs que de ben segur estarà carregat de noves experiències i ple de reptes que ens ajudaran a seguir construint la unitat. Després de l’estiu i ara que poc a poc es va recuperant una certa normalitat, ens agradaria poder re-emprendre l’activitat de manera presencial.

Us convoquem a la primera trobada de comunitat del curs que tindrà lloc de manera presencial el proper diumenge 14 de novembre de 10:00 a 14:00 a la Residència Salesiana Martí Codolar (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer 15, L3 Montbau – L5 Horta, per qui vingui en cotxe, el lloc disposa d’aparcament (places limitades)).

Per qui vulgui, hi ha l’opció d’acabar amb un dinar de germanor allà mateix. El cost és de 10,50€ pels adults i 7€ pels infants (de 3 a 10 anys). Per apuntar-vos al dinar cal que ompliu el següent formulari (abans del 9 de novembre):

La jornada tindrà com a lema “Mirar al nostre voltant” amb la finalitat de veure junts com podem estar a prop dels més necessitats i com podem cuidar el nostre entorn. Serà un moment per compartir vivències i passar un dia plegats.

Us esperem!

Nota: si algú té problemes per participar de manera presencial a la trobada, ens ho pot comunicar a algú de la coordinadora a fi que trobem la forma de poder-los fer partícips d’aquest moment de família.

nov.
20
Ds
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
nov. 20 @ 20:00
nov.
26
Dv
Trobada Grup de Diàleg: És evident la contradicció entre el Gènesi i la ciència? @ Biblioteca Benguerel
nov. 26 @ 19:00 – 20:30
Trobada Grup de Diàleg: És evident la contradicció entre el Gènesi i la ciència? @ Biblioteca Benguerel

El proper divendres 26 de novembre tindrem la nostra trobada del Grup de Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses. Començarem a les 19:00 i acabarem a les 20:30. Ens trobarem a la Biblioteca Benguerel, Av. del Bogatell, 17, 08005 Barcelona.

La presentació anirà a càrrec del Jordi Illa i s’emmarca dins del diàleg ciència-fe, amb el títol:

És evident la contradicció entre el Gènesi i la ciència?

Encara que fem una lectura no literal del llibre del Gènesi i acceptem que no s’hi vol fer una descripció fundada en la realitat i que el text té vocació pedagògica, se sol apreciar un alt nivell de contradicció entre aquest primer llibre de la Bíblia i la cosmovisió actual que proposa la ciència. Tanmateix alguns elements claus de la narració ens suggereixen que aquesta contradicció no és tan evident.

En aquesta sessió veurem què ens diuen el llibre del Gènesi i la ciència sobre la creació de l’univers i de la vida tot analitzant si hi ha possibilitat d’acord o no.

 

Us hi esperem!

des.
17
Dv
Trobada Grup de Diàleg – Galileo Galilei: ciència i fe, en diàleg? @ Biblioteca Benguerel
des. 17 @ 18:30 – 20:00

El proper divendres 17 de desembre tindrem la nostra trobada del Grup de Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses. Començarem a les 18:30 i acabarem a les 20:00. Ens trobarem a la Biblioteca Benguerel, Av. del Bogatell, 17, 08005 Barcelona.

Descarregar cartell

La presentació anirà a càrrec del Jordi Illa i s’emmarca dins del diàleg ciència-fe, amb el títol:

Galileo Galilei: ciència i fe, en diàleg?

Galileo, físic i astrònom del Renaixement, ha atret molts mites al voltant de la seva figura, alguns dels quals encara perduren. Es pot veure el cas Galileo com el prototipus del diàleg ciència-fe, o precisament el contrari.

Què va passar realment?  Quina actitud va mantenir la jerarquia eclesial i per què?

És la fe un obstacle per a la ciència? Religió i ciència, es podran entendre algun dia?

Us hi esperem!

 

des.
24
Dv
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
des. 24 @ 20:00
gen.
18
Dt
Videoconferència Grup de Gestió Empresarial
gen. 18 @ 19:00 – 20:30

Et convidem a participar a la reunió que celebrarem el dimarts 18 de gener de 2022, de 19,00 h a 20,30 h. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió se celebrarà en línia per internet. Per a aquesta sessió comptarem amb Enrique Lluch Frechina, docent d’economia a la Universitat CEU Cardenal Herrera, València. Enrique continuarà amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents podran expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Grup hospitalari privat, és possible compatibilitzar la utilitat social amb el rendiment econòmic?

Per participar en la reunió per videoconferència es requereix que les persones interessades confirmin la seva assistència responent a aquest email. En el termini més breu possible els enviarem un resum escrit del cas que s’exposara, perquè puguin preparar les seves opinions i propostes, si així ho desitgen. El dia de la reunió els farem arribar per correu electrònic les indicacions per connectar en línia.

En el següent enllaç trobaràs una presentació general del grup https://sway.com/eI3BlxcDmsFlTN2l?ref=Link

T’esperem!

             

gen.
22
Ds
Cancel·lada trobada Grup de Diàleg @ Torre Jussana
gen. 22 @ 10:30 – 12:30
Cancel·lada trobada Grup de Diàleg @ Torre Jussana

Hem hagut de cancel·lar aquesta sessió del Grup de Diàleg per les regulacions més restrictives vigents a causa de la darrera onada de la pandèmia. Sentim les molèsties ocasionades.