Trobada Grup de Gestió Empresarial 13 juny

Per a aquesta sessió comptarem amb Antonio Alcedo, president de l’Associació Professional de Platges i Medi Ambient per als Reptes del Tercer Mil·lenni (Apytermi). Continuarem amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents podran expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: La col·laboració públic-privada en la gestió dels serveis municipals.

Informació sobre la reunió:

  • Data: 13-6-2023, de 19.00 a 20.30 h. Zona horària: Madrid, Roma, París.
  • Lloc: La reunió es farà per videoconferència Zoom.
  • Dirigida a: professionals amb responsabilitats al món de la gestió de tot tipus d’empreses o organitzacions públiques, privades o no governamentals de qualsevol sector, i joves en formació en aquestes matèries, que comparteixin l’objectiu de posar les persones al centre de l’empresa.
  • Inscripció: Per participar a la reunió per videoconferència cal que les persones interessades confirmin la seva assistència responent a aquest email (grupdegestio@focolars.org). En el termini més breu possible us enviarem un resum escrit del cas que es tractarà, perquè puguin preparar les seves opinions i propostes. El dia de la reunió els farem arribar per correu electrònic les indicacions per connectar en línia.
  • Si només desitjas presenciar la reunió, podràs fer-ho a través de YouTube en el següent enllaç https://youtube.com/live/kpR9OUE_Wdk?feature=share, que et animem a compartir amb qui consideris interessat., que et animem a compartir amb qui consideris interessat.
  • Idioma: castellà.

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.