Paraula i fraternitat

Ens vam reunir 45 persones, més d’altres connectades per internet. Ha estat la trobada amb participació més nombrosa d’aquest curs.

En aquesta ocasió hi havia dos fets singulars, que vam conèixer després de llegir l’Idea del mes que parla sobre “Sembrar vida”. El primer fet important era que els nostres membres més jovenets, ens volien explicar una important experiència que han fet viatjant a Roma. Després vam fer una festa per celebrar el canvi d’etapa d’una persona molt estimada per tota la comunitat, però molt especialment pels joves.

Inés i les famílies amb el grup de nens i nenes que va anar a Roma ens explicaren el que van viure amb joves d’altres països del món, quan van anar a la Trobada Internacional del Nen que es celebrava a Roma. L’acte central va ser la visita al Papa, que van explicar espontàniament cadascun d’ells i a la seva manera.

Després les joves de les noves generacions, l’Alba i l’Agus, van explicar en to molt festiu i alegre que com es desenvoluparia el comiat a la Tere, persona consagrada dels Focolars, que ha estat 10 anys  a Barcelona i se’n va a Madrid. Per a fer-ho, van proposar-nos tres jocs, amb participació activa de la homenatjada. Van haver rialles, moltes, un fort aplaudiment d’agraïment per a la Tere i regals, finalitzant amb un pica-pica.