Videoconferència Grup de Gestió Empresarial

El passat 9 de març vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia.

Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Alberto Mansilla, Enginyer Industrial, Professor d’universitat, Soci fundador de Newgentechs. Alberto va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Una iniciativa empresarial basada en un nou model econòmic circular, social, local i sostenible.

Si estàs interessat en l’enregistrament de la reunió en línia, pots respondre a aquest email demanant que t’enviem l’enllaç de YouTube mitjançant el qual pots accedir a tota la reunió.

Si tens alguna proposta o suggeriment per al projecte empresarial que es va debatre a la reunió, et preguem que ens ho comuniquis responent a aquest email i nosaltres li farem arribar a Alberto el teu email de contacte.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.