Videoconferència Grup de Gestió Empresarial

El passat 26 d’abril vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia.

Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Cinta Lacasa, executiva a la indústria farmacèutica durant 30 anys, assessora empresarial actualment. Cinta va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Decisions i Valors en l’empresa: estan canviant?
Cas: Jo busco feina atractiva, tu busques talent.

La reunió va ser inclosa entre els esdeveniments de Viure l’Economia de Francesc.

A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia. Aquest sistema permet ampliar l’àmbit de participació a persones residents en altres ciutats, que ja abans ens havien expressat el seu interès en les nostres reunions.

Si estàs interessat en el material que es va presentar o en l’enregistrament de la reunió en línia, pots escriure a grupdegestio@focolars.org demanant que t’enviem el material o l’enllaç de YouTube mitjançant el qual pots accedir a tota la reunió.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.