Grup de Gestió Empresarial

El passat 12 de març vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Yukiko Yamada, directora de Medi Ambient i Acció Climàtica, World Vision International. Yukiko va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial o pública, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Dilemes en la gestió sostenible

Des de l’inici de la crisi sanitària que va començar fa cuatre anys hem realitzat gairebé totes les reunions per videoconferència, i vam fer el mateix aquesta vegada, facilitant així la participació de persones de la resta d’Espanya i d’altres països de llengua espanyola.

Si estàs interessat en l’enregistrament de la reunió en línia, està disponible a YouTube en mode privat, per la qual cosa s’haurà de sol·licitar una invitació per veure-la a aquest email grupdegestio@focolars.org.

El Grup de Gestió Empresarial de Barcelona es troba associat a l’Economia de Comunió com a Cercle de Comunió https://www.edc-online.org/es/eventi-e-news/circoli-di-comunione.html. La reunió va rebre el suport del Moviment Polític per la Unitat http://www.mppu.org/es/ i va ser un esdeveniment Living EoF de The Economy of Francesco.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns a les nostres properes reunions, que seran convocades per aquest mateix mitjà.