Paraula i fraternitat

El 17 de març assisteixen 27 persones a la trobada Paraula i Fraternitat. Es dona la benvinguda als assistents, amb la presencia dels 4 membres de la família Lujan que assisteixen per primera vegada.

Renovem amb satisfacció el nostre pacte de fidelitat per trobar-nos amb la comunitat i també amb nosaltres mateixos, en aquella veritat que ens fa lliures. Algú m’ha dit que sempre fem el mateix. I és veritat, te raó. Perquè el que fem ara, és essencial a les nostres vides: estimar, fent-nos un amb l’altre. No és fàcil, perquè cal sortir d’un mateix per deixar entrar a l’altre. I és que quan fem això, és sempre el mateix, però cada dia és diferent. Avui, la idea del mes és “La gran força del amor”. La del mes passat era, “fer-ho tot amb amor”. I un altre podria ser: “ser els primers en estimar”. Aparentment, semblen totes el mateix, i són el mateix. Però cadascuna reforça i posa en evidència una característica que ajuda a anar vivint més i millor aquesta “divina aventura” que és la nostra vida, si la vivim enamorats de l’amor. Això dona sentit a tot. Fins i tot tindria sentit si vinguéssim només a fer una estona de silenci, testimoni del buit que cal fer per deixar un espai a l’altre.

Es va llegir la idea del mes que és  “La gran força del amor”. Després l’equip de Fent Família ens va presentar el seu moment i els comptes de l’any, agraint les col·laboracions de cadascun i donant-nos a conèixer com s’han distribuït els recursos. Es fa referència a la conveniència de poder incrementar les aportacions fixes, doncs permeten fer previsions i millor planificació. Tanmateix, es fa referència a les sinergies positives que s’han tingut amb d’altres entitats en ajuda i coneixement. Un camí que ens fa créixer a tots en el camp social.

Finalment Mila Lujan va explicar la colpidora experiència viscuda amb la seva família. Es va tancar amb un fort aplaudiment. Un regal per a tots els qui van poder-la sentir.