Grup de Gestió Empresarial

El passat 7 de març vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Agustín Silva, Director d’Infraestructures al Grup TCM Investors, distribució a l’engròs de gasoil i gasolina al mercat espanyol. Agustín va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Invertir en infraestructures per a energies fòssils el 2023-2025

Des de l’inici de la crisi sanitària que va començar fa tres anys hem realitzat gairebé totes les reunions per videoconferència, i vam fer el mateix aquesta vegada, facilitant així la participació de persones de la resta d’Espanya i d’altres països de llengua espanyola.

Si estàs interessat en l’enregistrament de la reunió en línia, està disponible a YouTube en mode privat, per la qual cosa s’haurà de sol·licitar una invitació per veure-la a aquest email grupdegestio@focolars.org.

La reunió va ser inclosa entre els esdeveniments de Viure l’Economia de Francesc – Living EoF https://francescoeconomy.org/it/events-towards/reunion-grupo-de-gestion-empresarial-de-barcelona-espana-2/.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns a les nostres properes reunions, que trobareu al calendari d’aquesta web.