Paraula i fraternitat

El passat diumenge dia 19 de març, festa de sant Josep, ens vam reunir el grup de Paraula i fraternitat, per fer la nostra trobada mensual com cada tercer diumenge de mes. Vam ser 33 dels que 2 assistien per primera vegada. Després de felicitar els qui celebraven el patró i als pares, es va llegir i comentar la Idea del mes “Viure en l’amor, il·lumina”.

A continuació es va passar un vídeo per deixar uns moments de silenci i reunir-nos per grups d’unes 10 persones, al voltant de les preguntes següents: Algú ha estat llum per a tu? Has estat llum per algú? Com ho faig per poder il·luminar els altres? Al final es va fer un petit resum de les coses més rellevants que van sortir als grups. Vam poder veure que quan un s’obre i dóna la seva ànima, és llum pels altres. I si els altres l’acullen amb amor, són llum per allò que es dóna. Finalment, i atès que recentment es va celebrar la setmana de la dona, es va passar un vídeo sobre dones que han fet accions per millorar la humanitat.

S’acaba amb la frase de Chiara Lubich “Si al final de la meva vida algú em preguntés el meu nom, jo només diria; Jo sóc gràcies, per tot i per sempre“. Ens acomiadem anunciant que el proper dia, atesa la proximitat de la festa de sant Jordi, es proposa fer uns jocs florals i es convida a tothom a participar enviant poemes, cançons o escrits basats en valors humans com la concòrdia, la pau, la puresa, l’honestedat, la justícia… Es poden enviar fins diumenge abans de la nostra trobada a lcapellas60@gmail.com. Es podran llegir o recitar els 3 finalistes i el guanyador serà guardonat. Animeu-vos!!