Grup de Gestió Empresarial

El passat 27 de setembre vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial de Barcelona. Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Eduardo Murillo, Gestor Comercial. La reunió va continuar amb el format habitual basat en l’exposició d’un cas real de gestió empresarial, sobre el qual els presents van poder expressar les opinions i fer propostes concretes. En aquesta ocasió, es va tractar d’un cas sobre:

Subsidis públics per a projectes d’innovació

Des de l’inici de la crisi sanitària, que va començar fa dos anys i mig, hem realitzat les reunions per videoconferència, però aquesta vegada la reunió es va fer de manera presencial a una sala de Torre Jussana, Centre municipal de serveis a les associacions, Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona (Espanya).

El Grup de Gestió Empresarial ha estat acreditat com a Cercle de Comunió per part de la Comissió Central d’Economia de Comunió https://www.edc-online.org/es/eventi-e-news/circoli-di-comunione.html.

La data d’aquesta primera reunió del curs 2022-2023 va ser escollida en coincidència amb l’esdeveniment internacional The Economy of Francesco 2022 realitzat a Assís (Itàlia) https://francescoeconomy.org/assisi2022/, amb qui el Grup de Gestió Empresarial col·labora com a Hub local.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.