Grup de Gestió Empresarial

El passat 25 d’abril vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Lorenzo Correa, Enginyer civil & Coach. Lorenzo va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Gestió de l’aigua i del cicle dels serveis associats

Des de l’inici de la crisi sanitària que va començar fa tres anys hem realitzat gairebé totes les reunions per videoconferència, i vam fer el mateix aquesta vegada, facilitant així la participació de persones de la resta d’Espanya i d’altres països de parla hispana.

Si estàs interessat en l’enregistrament de la reunió en línia, està disponible a YouTube en mode privat, per la qual cosa s’haurà de sol·licitar una invitació per veure-la a aquest email grupdegestio@focolars.org.

La reunió va ser inclosa entre els esdeveniments de Viure l’Economia de Francesc – Living EoF https://francescoeconomy.org/it/events-towards/reunion-grupo-de-gestion-empresarial-de-barcelona-espana-2/.

El Grup de Gestió Empresarial de Barcelona es troba associat a l’Economia de Comunió com a Cercle de Comunió https://www.edc-online.org/es/eventi-e-news/circoli-di-comunione.html. La reunió va rebre el suport del Moviment Polític per la Unitat http://www.mppu.org/es/.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns a les nostres properes reunions, que trobareu al calendari d’aquesta web.