Paraula i fraternitat

Ens vam reunir el diumenge, dia 22 d’octubre, a les 18:30, al local parroquial de la Sagrada Família.

Després de les salutacions i benvinguda, així com del comentari del recent comiat de l’Amparo, que ha anat a viure al focolar del Marroc, es va recordar el perfil de la Germana Rogelia, que ens ha deixat recentment després d’una llarga malaltia. El curs passat va venir a la nostra trobada, per a explicar-nos el projecte Betania al que la comunitat, a través de Fent Família, ha donat suport adreçat a famílies necessitades del barri de Roquetes.

Tot seguit, en Joan Manel ens va posar al dia del moment actual de Fent Família, que està molt implicada en la situació econòmica de dues famílies nouvingudes.

El lema de la reunió va ser: ”Deixar-se interpel·lar”. Es va llegir l’Idea del mes. Després es van fer tres grups amb un moderador cadascun, en els que s’explicaven experiències concretes sobre accions de solidaritat, participació en el bé comú i de diferència cultural.

En acabar les reunions de grup, es va llegir un escrit anònim sobre l’autèntica “escolta”, repartint-lo per a que el poguéssim rellegir a casa.

La trobada va ser senzilla però vam sortir contents de retrobar-nos i poder comunicar, des de el cor, les nostres vivències i oportunitats que trobem per viure la solidaritat en les situacions de cada dia. Aquesta comunicació ens uneix en allò que és essencial.